Correcties & aanvullingen

Van der Wiel

Bij de dansrecensie Trillen, wapperen, hakken, fladderen en schudden (15 november, pagina 7) ontbrak de naam van de auteur: Francine van der Wiel.

Ontslag Vogelaar

In het fotobijschrift bij het artikel Ontslag Vogelaar werd onvermijdelijk (14 november, pagina 1) wordt Mariëtte Hamer PvdA-voorzitter genoemd. Ze is voorzitter van de PvdA-fractie in de Tweede Kamer. In het artikel wordt Eberhard van der Laan oud-wethouder genoemd. Hij was gemeenteraadslid in Amsterdam.

Buikvet

In het bericht Ongelijke vetverdeling is gevaarlijk (13 november, pagina 8) staat: „Bij rokers vergroot veel buikvet de sterftekans niet veel”. Voor rokers geldt echter dat buikvet de sterftekans meer vergroot dan het vet op benen, heup en armen. Buikvet is dus ook voor rokers het gevaarlijkste vet.