Overige films

Le port du désir (Edmond T. Gréville, 1955, Frankrijk). In Marseille moet kapitein Jean Gabin een scheepswrak bergen in opdracht van de louche Jean-Roger Caussimon. TV5, 18.30-20.25u.

What Women Want (Nancy Meyers, 2000, VS). Nadat een haardroger in zijn badkuip is gevallen, kan reclameman Mel Gibson hóren wat vrouwen denken. Mild-feministische komedie benut het melodrama hiervan beter dan de komische verwikkelingen. SBS6, 20.30-22.30u.

Changing Lanes (Roger Michell, 2002, VS). Psycho-suspense drama over wraak en morele keuzes. Advocaat Ben Affleck en verzekeringsagent Samuel L. Jackson verprutsen door een autobotsing allebei een belangrijke afspraak. Genuanceerde karakterisering kenmerkt de film die uitloopt op een ouderwets oog om oog, tand om tand. ZDF, 22.15-23.45u., nagesynchroniseerd.