5 film

Inspecteur Erlendur keert in Baltasar Kormákurs nieuwe film Jar City terug naar de archieven en het verkilde verleden van bewoners in Reykjavik om de onverwachte dood van een oude zonderling te onderzoeken. Eigenlijk kan het niemand wat schelen wat er toen is gebeurd en wat misschien nog steeds gevolgen heeft. Er vallen nogal wat dode lichamen te bekijken in deze film, in een mortuarium of op sterk water in het laboratorium van een schimmig bedrijf. Regie: Baltasar Kormákur, Denemarken, Duitsland, IJsland, 2006. Met: Ingvar Eggert Sigurdsson, Ágústa Eva Erlendsdóttir. Een cold case in Reykjavik, IJsland
Inspecteur Erlendur keert in Baltasar Kormákurs nieuwe film Jar City terug naar de archieven en het verkilde verleden van bewoners in Reykjavik om de onverwachte dood van een oude zonderling te onderzoeken. Eigenlijk kan het niemand wat schelen wat er toen is gebeurd en wat misschien nog steeds gevolgen heeft. Er vallen nogal wat dode lichamen te bekijken in deze film, in een mortuarium of op sterk water in het laboratorium van een schimmig bedrijf. Regie: Baltasar Kormákur, Denemarken, Duitsland, IJsland, 2006. Met: Ingvar Eggert Sigurdsson, Ágústa Eva Erlendsdóttir. Een cold case in Reykjavik, IJsland

Jar City

nrcnext.nl/bioscoopagenda

Inspecteur Erlendur keert in Baltasar Kormákurs nieuwe film Jar City terug naar de archieven en het verkilde verleden van bewoners in Reykjavik om de onverwachte dood van een oude zonderling te onderzoeken. Eigenlijk kan het niemand wat schelen wat er toen is gebeurd en wat misschien nog steeds gevolgen heeft. Er vallen nogal wat dode lichamen te bekijken in deze film, in een mortuarium of op sterk water in het laboratorium van een schimmig bedrijf. Regie: Baltasar Kormákur, Denemarken, Duitsland, IJsland, 2006. Met: Ingvar Eggert Sigurdsson, Ágústa Eva Erlendsdóttir.