3 muziek

In de woonkamer Foto Bram Budel Live in your livingroom. Het duo Sin Ropas uit amerika tijdens het optreden in de woonkamer van Martine Huisman. Elke week treden bekende en minder bekende artiesten op bij mensen thuis georganiseerd door live in your livingroom. Voor verhaal van Tracy Metz over de wederopstanding van de salon. FOTO: BRAM BUDEL Budel, Bram

Live in Your Living Room

Den Haag: Maliestraat 6. Tijd: 20.00. www.liveinyourlivingroom.nl

Vanwege Crossing Border zijn er twee speciale edities van Live in Your Living Room in Den Haag. Het concept van Live in Your Living Room is simpel: drie acts spelen elk twee keer vijftien minuten in een huiskamer die beschikbaar is gesteld door een ‘host’. Vanavond met Eric van Dijsseldonk, BJ Baartmans en Eric de Vries. Morgenavond in het kantoor van Crossing Border, Weimarstraat 36, met Jelle Paulusma (plus vier violisten) en, uit België, Sukilove (met ex-leden van Metal Molly en Flowers For Breakfast) en Het Zesde Metaal.