2 investeren

‘100 stakes voor dit model’ Brazilian top model Raica Oliveira wears a creation by Rosa Cha during the Claro Rio Summer Fashion show in Rio de Janeiro, Friday, Nov. 7, 2008. (AP Photo/Ricardo Moraes)
‘100 stakes voor dit model’ Brazilian top model Raica Oliveira wears a creation by Rosa Cha during the Claro Rio Summer Fashion show in Rio de Janeiro, Friday, Nov. 7, 2008. (AP Photo/Ricardo Moraes) Associated Press

Beauty Holding

www.beautyholding.com

Aan aspirant-modellen geen tekort. Maar om door te breken is een professioneel portfolio, liefst geschoten en gestyled door bekende namen, onontbeerlijk. En ook management met een geweldig netwerk is cruciaal. Dat vergt een flinke investering. De oplossing: sponsoring door onbekenden die je talent zien. De nieuwe online onderneming Beauty Holding maakt het mogelijk om stakes (1 stake = 1 dollar) te investeren in een model. Zodra een model tienduizend dollar aan sponsoring binnenhaalt, wordt een professioneel portfolio gemaakt. Vervolgens krijgt het model een jaar lang een manager, die zorgt voor introductie bij vooraanstaande bureaus en cliënten. Alle inkomsten van het eerste jaar worden verdeeld: de helft voor het model, de helft voor de investeerders. Een originele investering voor wie van een gezonde dosis risico houdt. (MM)