1 kijken

Upside Down Dogs: een site met niets anders dan foto’s van honden die ondersteboven hangen.

Honden, maar dan op z’n kop

Upside Down Dogs, upsidedowndogs.com

Het fijne van het internet is dat elk idee, hoe volslagen belachelijk ook, daar een plekje mag innemen. Door de jaren heen zijn er ontzettend veel vreemde dingen via internet de wereld over gegaan: zo herinner ik me een succesvol weblog gewijd aan foto’s van buiten hangend wasgoed. Of een weblog met dieren in Halloweenkostuum, of met katten die op de borst , in een trui, werden rondgedragen. Van dat soort initiatieven kan ik alleen maar heel vrolijk worden, want zo krijg je te zien wat voor fantastische rare ideeën mensen soms kunnen hebben. Precies zo’n idee is Upside Down Dogs: een website met niks anders dan foto’s van honden die ondersteboven zijn gekiekt. Iemand vond dat blijkbaar leuk, heeft een website gebouwd en hoppa, de link vliegt de hele wereld over. Tenzij je een scriptie schrijft over de effecten van zwaartekracht op een flabberig hondengezicht, heb je niet zo veel aan deze site. Maar wat is het toch mooi dat er een plek voor is. (MMan)