When did you last see your father

When did you last see your father In 3 bioscopen And when did you last see your Father? is een bewerking van de memoires van de Britse auteur Blake Morrison over vaderliefde. De schrijver stelde zichzelf de vraag of hij vader Arthur ooit zag als de man die hij was. Als kind verafgoodde hij hem, als adolescent keek hij op hem neer. En aan het sterfbed zitten spijt en pijnstillers een verlate kennismaking in de weg. De film is een dubbelportret dat past in de Britse traditie van middlebrow-amusement gedragen door uitmuntend acteerwerk. Regie: Anand Tucker. Met: Colin Firth, Jim Broadbent. scene uit de film And When Did You Last See Your Father? (2007) FOTO: A-Film Jim Broadbent Colin Firth

In 3 bioscopen

And when did you last see your Father? is een bewerking van de memoires van de Britse auteur Blake Morrison over vaderliefde. De schrijver stelde zichzelf de vraag of hij vader Arthur ooit zag als de man die hij was. Als kind verafgoodde hij hem, als adolescent keek hij op hem neer. En aan het sterfbed zitten spijt en pijnstillers een verlate kennismaking in de weg. De film is een dubbelportret dat past in de Britse traditie van middlebrow-amusement gedragen door uitmuntend acteerwerk.

Regie: Anand Tucker. Met: Colin Firth, Jim Broadbent.