Radio Voorkeur

Kunststof. Petra Possel praat met journalist Patrick van den Hanenberg die een boek schreef over Don Quishocking, een in de jaren zeventig bijzonder populaire cabaretgroep. Bekend van mooie, meerstemmige en niet al te schokkende liedjes. Maar volgens het boek Wij mogen alles zeggen had Don Quishocking wel degelijk een rebelse kant. Radio 1, 19.02-20.00u.

OBA Live. Gast is Lizzy van Leeuwen over haar boek Ons Indisch erfgoed; zestig jaar strijd om cultuur en identiteit. Columnist Aaf Brandt Corstius van nrc.next bespreekt nieuwe tijdschriften. Het rondetafelgesprek gaat over Doeschka Meijsings bekroonde roman Over de Liefde. Radio 5, 19.02-21.00u.

Legendarisch live. Historisch concert van The Electric Light Orchestra op 22 juni 1976 in de Guildhall in Portsmouth. Met o.m. de nummers Evil woman, Showdown en Can’t get it out of my head. Presentatie: Marc Stakenburg. Radio 2, 23.05-0.00u.

Casa luna. Klaas Drupsteen praat met schrijver en dijkgraaf Alfred van Hall van het waterschap Hunze en Aa’s. Hij is voorzitter van de commissie die binnenkort de Watercanon Zoden aan de dijk presenteert. Radio 1, 0.02-0.45u.