Les Beaux & Les plus beaux

Les Beaux & Les plus beaux Den Haag De Rotterdamse Silvia B. (1963) is bekend van haar sculpturen die het midden houden tussen mens en dier. Voor de expositie in het GEM maakt ze een installatie Les plus Beaux, bestaande uit menselijke figuren die moeilijk te duiden zijn. Een groep in het wit geklede jongetjes speelt een spel met wit speelgoed en witte maskers. Het kan een onschuldige maskerade zijn of een spel op leven en dood. Ook de mannen in de tekeningen spelen met ambiguïteit. Weerspiegelen zij de huidige tijdgeest of gedrag van alle tijden. T/m 11 jan, GEM, Stadhouderslaan 43. Di-zo 12-18u. plastische chirurgie?
Les Beaux & Les plus beaux Den Haag De Rotterdamse Silvia B. (1963) is bekend van haar sculpturen die het midden houden tussen mens en dier. Voor de expositie in het GEM maakt ze een installatie Les plus Beaux, bestaande uit menselijke figuren die moeilijk te duiden zijn. Een groep in het wit geklede jongetjes speelt een spel met wit speelgoed en witte maskers. Het kan een onschuldige maskerade zijn of een spel op leven en dood. Ook de mannen in de tekeningen spelen met ambiguïteit. Weerspiegelen zij de huidige tijdgeest of gedrag van alle tijden. T/m 11 jan, GEM, Stadhouderslaan 43. Di-zo 12-18u. plastische chirurgie?

Den Haag

De Rotterdamse Silvia B. (1963) is bekend van haar sculpturen die het midden houden tussen mens en dier. Voor de expositie in het GEM maakt ze een installatie Les plus Beaux, bestaande uit menselijke figuren die moeilijk te duiden zijn. Een groep in het wit geklede jongetjes speelt een spel met wit speelgoed en witte maskers. Het kan een onschuldige maskerade zijn of een spel op leven en dood. Ook de mannen in de tekeningen spelen met ambiguïteit. Weerspiegelen zij de huidige tijdgeest of gedrag van alle tijden. T/m 11 jan, GEM, Stadhouderslaan 43. Di-zo 12-18u.