Leids Museumweekend

Leids Museumweekend Leiden Zeven gratis musea en bijna 50 concerten zijn de ingrediënten van het Leidse Museumweekend op 15 en 16 november (12-17u). Onder het motto ‘Muziek in het Museum’ treden amateurkoren, -ensembles en -orkesten uit Leiden en omstreken op. Museum De Lakenhal is zaterdag (19-22u) open. Er is een concert met filmmuziek geïnspireerd op boeken van Jan Wolkers. De expositie Jan Wolkers is die avond gratis. In het Rijksmuseum van Oudheden klinkt Le Grand Tour met werken van Wagner, Stravinsky en Beethoven. Inl: www.muziekinhetmuseum.nl

Leiden

Zeven gratis musea en bijna 50 concerten zijn de ingrediënten van het Leidse Museumweekend op 15 en 16 november (12-17u). Onder het motto ‘Muziek in het Museum’ treden amateurkoren, -ensembles en -orkesten uit Leiden en omstreken op. Museum De Lakenhal is zaterdag (19-22u) open. Er is een concert met filmmuziek geïnspireerd op boeken van Jan Wolkers. De expositie Jan Wolkers is die avond gratis. In het Rijksmuseum van Oudheden klinkt Le Grand Tour met werken van Wagner, Stravinsky en Beethoven.

Inl: www.muziekinhetmuseum.nl