Koninklijk speelgoed

Koninklijk speelgoed Apeldoorn Wie wil weten waarmee Oranjeprinsen- en prinsesjes vroeger speelden kan naar de expositie SpeelGoed op Het Loo. Er zijn poppen, serviesjes, spelletjes, speelboerderijen en ander favoriet speelgoed. Hoogtepunt is het poppenhuis ‘Het Kleine Loo’, dat speciaal voor de prinsesjes Amalia, Alexia en Ariane gemaakt is, maar er is ook speelgoed uit de kindertijd van koningin Wilhelmina en koningin Juliana. Jonge bezoekers kunnen ook zelf kastelen bouwen, spelletjes doen en met barbiepoppen spelen. T/m 22 febr Paleis Het Loo, Amersfoortseweg. Di-zo 10-17u.

Apeldoorn

Wie wil weten waarmee Oranjeprinsen- en prinsesjes vroeger speelden kan naar de expositie SpeelGoed op Het Loo. Er zijn poppen, serviesjes, spelletjes, speelboerderijen en ander favoriet speelgoed. Hoogtepunt is het poppenhuis ‘Het Kleine Loo’, dat speciaal voor de prinsesjes Amalia, Alexia en Ariane gemaakt is, maar er is ook speelgoed uit de kindertijd van koningin Wilhelmina en koningin Juliana. Jonge bezoekers kunnen ook zelf kastelen bouwen, spelletjes doen en met barbiepoppen spelen.

T/m 22 febr Paleis Het Loo, Amersfoortseweg. Di-zo 10-17u.