Kinderjaren in Afrika

Kinderjaren in Afrika Amsterdam Foam toont een uitgebreid overzicht van het recente werk van fotografe Viviane Sassen, gemaakt tijdens haar verblijf in verschillende Afrikaanse landen. Met dit werk probeert Sassen niet alleen de herinneringen aan haar kinderjaren in Afrika te verbeelden, maar stelt zij ook fundamentele vragen over beeldvorming, vooroordelen en de beperkingen van de fotografie. Opvallend is het kleurgebruik, gebruik van schaduwen en de licht surrealistische sfeer. Van 21 nov t/m 18 jan, Fotografiemuseum FOAM, Keizersgracht 609. Dag 10-18u, do en vr tot 21u. Sassen, Viviane

Amsterdam

Foam toont een uitgebreid overzicht van het recente werk van fotografe Viviane Sassen, gemaakt tijdens haar verblijf in verschillende Afrikaanse landen. Met dit werk probeert Sassen niet alleen de herinneringen aan haar kinderjaren in Afrika te verbeelden, maar stelt zij ook fundamentele vragen over beeldvorming, vooroordelen en de beperkingen van de fotografie. Opvallend is het kleurgebruik, gebruik van schaduwen en de licht surrealistische sfeer.

Van 21 nov t/m 18 jan, Fotografiemuseum FOAM, Keizersgracht 609. Dag 10-18u, do en vr tot 21u.