Jar City

Jar City In 4 bioscopen Inspecteur Erlendur keert in Baltasar Kormákurs nieuwe film Jar City terug naar de archieven en het verkilde verleden van bewoners in Reykjavik om de onverwachte dood van een oude zonderling te onderzoeken. Eigenlijk kan het niemand wat schelen wat er toen gebeurd is en wat misschien nog steeds gevolgen heeft. Er vallen nogal wat dode lichamen te bekijken in deze film, in een mortuarium of op sterk water in het laboratorium van een schimmig bedrijf. Regie: Baltasar Kormákur. Met: Ingvar Eggert Sigurdsson, Ágústa Eva Erlendsdóttir. op sterk water

In 4 bioscopen

Inspecteur Erlendur keert in Baltasar Kormákurs nieuwe film Jar City terug naar de archieven en het verkilde verleden van bewoners in Reykjavik om de onverwachte dood van een oude zonderling te onderzoeken. Eigenlijk kan het niemand wat schelen wat er toen gebeurd is en wat misschien nog steeds gevolgen heeft. Er vallen nogal wat dode lichamen te bekijken in deze film, in een mortuarium of op sterk water in het laboratorium van een schimmig bedrijf.

Regie: Baltasar Kormákur. Met: Ingvar Eggert Sigurdsson, Ágústa Eva Erlendsdóttir.