Het Pakhuis van Sinterklaas

Het Pakhuis van Sinterklaas KINDEREN Venlo Als Sinterklaas met zijn pieten weer naar Nederland komt, dan moet hij natuurlijk ook een plek vinden voor alle cadeaus. Een van die plaatsen is het Pakhuis van Sinterklaas in het Limburgs Museum. In de foyer staan hoge rekken die gevuld zijn met museumvoorwerpen die met Sint-Nicolaas te maken hebben. Ook ligt er speelgoed van vroeger en nu. Kinderen kunnen meedoen aan de Pietengym en ze kunnen de Inpak-Pieten helpen. Elke wo-, za- en zo-middag van 14-16u houdt de Sint audiëntie. 16 nov t/m 7 dec Limburgs Museum, Keulsepoort 5. Di-zo11-17u.
Het Pakhuis van Sinterklaas KINDEREN Venlo Als Sinterklaas met zijn pieten weer naar Nederland komt, dan moet hij natuurlijk ook een plek vinden voor alle cadeaus. Een van die plaatsen is het Pakhuis van Sinterklaas in het Limburgs Museum. In de foyer staan hoge rekken die gevuld zijn met museumvoorwerpen die met Sint-Nicolaas te maken hebben. Ook ligt er speelgoed van vroeger en nu. Kinderen kunnen meedoen aan de Pietengym en ze kunnen de Inpak-Pieten helpen. Elke wo-, za- en zo-middag van 14-16u houdt de Sint audiëntie. 16 nov t/m 7 dec Limburgs Museum, Keulsepoort 5. Di-zo11-17u.

Venlo

Als Sinterklaas met zijn pieten weer naar Nederland komt, dan moet hij natuurlijk ook een plek vinden voor alle cadeaus. Een van die plaatsen is het Pakhuis van Sinterklaas in het Limburgs Museum. In de foyer staan hoge rekken die gevuld zijn met museumvoorwerpen die met Sint-Nicolaas te maken hebben. Ook ligt er speelgoed van vroeger en nu. Kinderen kunnen meedoen aan de Pietengym en ze kunnen de Inpak-Pieten helpen. Elke wo-, za- en zo-middag van 14-16u houdt de Sint audiëntie.

16 nov t/m 7 dec Limburgs Museum, Keulsepoort 5. Di-zo11-17u.