Gymnastiek met spelcomputer

Gymnastiek met spelcomputer Hoek van Holland, 14 nov. Leerlingen van de Rijckevorselschool in Hoek van Holland leren ouderen spelen met Wii-spelcomputers die worden bediend door het lichaam te bewegen. Zo kunnen spelers bijvoorbeeld tennissen, golfen en bowlen. Hoek van Holland heeft twee van deze computers gegeven aan het tehuis Humanitas aan Zee om beweging te stimuleren. Foto Dirk-Jan Visser (Photo Dirk-Jan Visser: Hoek van Holland 14-11-2008) Met de twee Wii- spelcomputers hoopt de deelgemeente Hoekse senioren op een ontspannen wijze toch aan sport te laten doen. Daarnaast is het een goede manier voor senioren om de hersenfuncties te stimuleren. Leerlingen van de Rijckevorselschool zijn uitgenodigd om de senioren wegwijs te maken met de Wii. Hier Mevr Cock-Alewijnse en Blossom vadn der Vlies Visser, Dirk-Jan