Fotomania

Fotomania Haarlem Naar een andere wereld reizen in 3D met historische en hedendaagse stereofoto’s, eigen oude foto’s door een restaurateur laten beoordelen, of een snelcursus fotograferen met je mobieltje. Verzamelaar Wim van Keulen vertelt op Fotomania (zo 16 nov) in Teylers Museum over de 19e eeuwse fotografie en Clara von Waldthausen, fotorestaurator, demonstreert de knepen van haar vak. Ook is de expositie Fotopioniers op wereldreis te zien met 19de eeuwse foto’s van verre reizen, samen met historische fotoboeken en albums. 13-16u Teylers Museum, Spaarne 16. Inl www.teylersmuseum.nl colosseum
Fotomania Haarlem Naar een andere wereld reizen in 3D met historische en hedendaagse stereofoto’s, eigen oude foto’s door een restaurateur laten beoordelen, of een snelcursus fotograferen met je mobieltje. Verzamelaar Wim van Keulen vertelt op Fotomania (zo 16 nov) in Teylers Museum over de 19e eeuwse fotografie en Clara von Waldthausen, fotorestaurator, demonstreert de knepen van haar vak. Ook is de expositie Fotopioniers op wereldreis te zien met 19de eeuwse foto’s van verre reizen, samen met historische fotoboeken en albums. 13-16u Teylers Museum, Spaarne 16. Inl www.teylersmuseum.nl colosseum

Haarlem

Naar een andere wereld reizen in 3D met historische en hedendaagse stereofoto’s, eigen oude foto’s door een restaurateur laten beoordelen, of een snelcursus fotograferen met je mobieltje. Verzamelaar Wim van Keulen vertelt op Fotomania (zo 16 nov) in Teylers Museum over de 19e eeuwse fotografie en Clara von Waldthausen, fotorestaurator, demonstreert de knepen van haar vak. Ook is de expositie Fotopioniers op wereldreis te zien met 19de eeuwse foto’s van verre reizen, samen met historische fotoboeken en albums.

13-16u Teylers Museum, Spaarne 16. Inl www.teylersmuseum.nl