Crossing Border

Crossing Border Den Haag De kaarten voor de vrijdagavond zijn uitverkocht, maar op de overige dagen kunnen liefhebbers nog naar het literatuur/muziekfestival Crossing Border. De (muziek)programmering is groot en divers, met onder meer een zestigjarige cultheld uit Groot-Brittannië, blueszanger Seasick Steve; de zoon van de Australische zanger Neil Finn, debutant Liam Finn; en oudgediende Van Dyke Parks. Naar het optreden van de Amerikaanse Fleet Floxes, met hun stemmige samenzang en composities, kijken velen uit. 18 t/m 22 nov. Inl www.crossingborder.nl

Den Haag

De kaarten voor de vrijdagavond zijn uitverkocht, maar op de overige dagen kunnen liefhebbers nog naar het literatuur/muziekfestival Crossing Border. De (muziek)programmering is groot en divers, met onder meer een zestigjarige cultheld uit Groot-Brittannië, blueszanger Seasick Steve; de zoon van de Australische zanger Neil Finn, debutant Liam Finn; en oudgediende Van Dyke Parks. Naar het optreden van de Amerikaanse Fleet Floxes, met hun stemmige samenzang en composities, kijken velen uit.

18 t/m 22 nov. Inl www.crossingborder.nl