Carla Klein

Carla Klein Amsterdam Voor haar solo-expositie in Annet Gelink Gallery heeft Carla Klein (Zwolle, 1970) een selectie gemaakt van haar laatste schilderijen. Het werk wordt getoond in groepen, boven en onder elkaar, om zo haar manier van werken in series te benadrukken. Klein reisde door Texas en langs de Mexicaanse grens en fotografeerde daar het desolate landschap. Thuis in haar studio gebruikte ze die foto’s voor haar enigszins vervreemdende landschapsschilderijen. T/m 20 dec Annet Gelink Galllery, Laurierstraat 187-189. Di-vr 10-18u, za 13-18u.

Amsterdam

Voor haar solo-expositie in Annet Gelink Gallery heeft Carla Klein (Zwolle, 1970) een selectie gemaakt van haar laatste schilderijen. Het werk wordt getoond in groepen, boven en onder elkaar, om zo haar manier van werken in series te benadrukken. Klein reisde door Texas en langs de Mexicaanse grens en fotografeerde daar het desolate landschap.

Thuis in haar studio gebruikte ze die foto’s voor haar enigszins vervreemdende landschapsschilderijen.

T/m 20 dec Annet Gelink Galllery, Laurierstraat 187-189. Di-vr 10-18u, za 13-18u.