Artemis verbrandt mislukte kunst

Artemis verbrandt mislukte kunst Toernee Artemis speelt het kindertoneelstuk Vakman (9+) van Josse de Pauw. Vier kunstenaars komen bijeen om hun slechte kunst te verbranden. De kanker van Vakman, maakt deze 'zuiveringsactie' noodzakelijk. De Pauw biedt een uitgebalanceerde combinatie van lyriek en ontnuchterende spitsvondigheden. Daarbinnen is veel ruimte voor het improvisatietalent van de spelers. Een machtsspel om wie de meeste liefde kan uiten voor Vakman houdt de voorstelling onder hoogspanning. Toernee: t/m 21 dec. Inl: 073-6123223 of www.artemis.nl Scene uit 'Vakman' van theater Artemis, tekst Josse de Pauw ea., regie Floor Huygen, spel Bruno Vanden Broecke, Stefaan Degand, Fabian Jansen en Bert Luppes
Artemis verbrandt mislukte kunst Toernee Artemis speelt het kindertoneelstuk Vakman (9+) van Josse de Pauw. Vier kunstenaars komen bijeen om hun slechte kunst te verbranden. De kanker van Vakman, maakt deze 'zuiveringsactie' noodzakelijk. De Pauw biedt een uitgebalanceerde combinatie van lyriek en ontnuchterende spitsvondigheden. Daarbinnen is veel ruimte voor het improvisatietalent van de spelers. Een machtsspel om wie de meeste liefde kan uiten voor Vakman houdt de voorstelling onder hoogspanning. Toernee: t/m 21 dec. Inl: 073-6123223 of www.artemis.nl Scene uit 'Vakman' van theater Artemis, tekst Josse de Pauw ea., regie Floor Huygen, spel Bruno Vanden Broecke, Stefaan Degand, Fabian Jansen en Bert Luppes Lennarts, Joep

Toernee

Artemis speelt het kindertoneelstuk Vakman (9+) van Josse de Pauw. Vier kunstenaars komen bijeen om hun slechte kunst te verbranden. De kanker van Vakman, maakt deze 'zuiveringsactie' noodzakelijk. De Pauw biedt een uitgebalanceerde combinatie van lyriek en ontnuchterende spitsvondigheden. Daarbinnen is veel ruimte voor het improvisatietalent van de spelers. Een machtsspel om wie de meeste liefde kan uiten voor Vakman houdt de voorstelling onder hoogspanning.

Toernee: t/m 21 dec. Inl: 073-6123223 of www.artemis.nl