tv film

Take the Lead (Liz Friedlander, 2006) Net 5, 20.30-22.50u. Antonio Banderas speelt een dansschooleigenaar die een stel Amerikaanse tieners onderwijst in goede manieren, door ze enthousiasme voor stijldansen bij te brengen. De met hiphop opgegroeide pubers reageren eerst vijandig maar raken toch geïntrigeerd. In this undated publicity photo released by New Line Cinema on April 8, 2006, Antonio Banderas and Anna Dimitrie star in "Take The Lead". The movie is inspired by the true story of internationally acclaimed ballroom dancer Pierre Dulane (Banderas) who volunteers to teach in the New York City public school system. The film opened in the U.S. on April 7. NO SALES NO ARCHIVES. REUTERS/New Line Cinema/Handout REUTERS

Take the Lead(Liz Friedlander, 2006)Net 5, 20.30-22.50u.

Antonio Banderas speelt een dansschooleigenaar die een stel Amerikaanse tieners onderwijst in goede manieren, door ze enthousiasme voor stijldansen bij te brengen. De met hiphop opgegroeide pubers reageren eerst vijandig maar raken toch geïntrigeerd.