Correcties & aanvullingen

Kijk In het artikel Heus niet alleen voor kinderen (12 november, pagina 32) is per ongeluk de cover van Kijk uit september 2008 afgedrukt, waar het gerestylede nummer uit november (hiernaast) had moeten staan.

Kijk

In het artikel Geen ‘Privé’ voor de populaire wetenschap (11 november, pagina 18) is de cover van Kijk van september 2008 afgedrukt, waar het gerestylede nummer uit november (hierboven) had moeten staan.

Grafkerk Jeruzalem

In het hoofdredactionele commentaar Jeruzalem en Obama (12 november, pagina 7) stond de passage: „In de Heilige Grafkerk, waar Christus begraven zou liggen, raakten Armeense en Griekse monniken slaags”. Er had moeten staan: „In de Heilige Grafkerk, waar het graf van Christus zou hebben gelegen, raakten Armeense en Griekse monniken slaags.”