Axie! Axie! (4)

Actiegroep Wijk aan Zee Leest! organiseerde in juni 2008 een demonstratie tegen de sluiting van de bibliotheek. Greet Cudovan uit Wijk aan Zee mailt: „We zongen twee protestliederen en boden de wethouder een petitie met een bolderkar vol boeken met handtekeningen aan.”
Actiegroep Wijk aan Zee Leest! organiseerde in juni 2008 een demonstratie tegen de sluiting van de bibliotheek. Greet Cudovan uit Wijk aan Zee mailt: „We zongen twee protestliederen en boden de wethouder een petitie met een bolderkar vol boeken met handtekeningen aan.”

Actiegroep Wijk aan Zee Leest! organiseerde in juni 2008 een demonstratie tegen de sluiting van de bibliotheek. Greet Cudovan uit Wijk aan Zee mailt: „We zongen twee protestliederen en boden de wethouder een petitie met een bolderkar vol boeken met handtekeningen aan.”