tv nieuws en documentaires

tv nieuws en documentaires Profiel: Willem Oltmans Ned. 2, 22.55-23.40u. Uit archiefmateriaal opgebouwd portret van Willem Oltmans. Deze onbuigzame journalist werd meer dan veertig jaar lang tegengewerkt door de Nederlandse overheid. In 2000, na negen jaar procederen, kreeg Oltmans uiteindelijk een schadevergoeding toegewezen van acht miljoen gulden.
tv nieuws en documentaires Profiel: Willem Oltmans Ned. 2, 22.55-23.40u. Uit archiefmateriaal opgebouwd portret van Willem Oltmans. Deze onbuigzame journalist werd meer dan veertig jaar lang tegengewerkt door de Nederlandse overheid. In 2000, na negen jaar procederen, kreeg Oltmans uiteindelijk een schadevergoeding toegewezen van acht miljoen gulden.

Profiel: Willem OltmansNed. 2, 22.55-23.40u.

Uit archiefmateriaal opgebouwd portret van Willem Oltmans. Deze onbuigzame journalist werd meer dan veertig jaar lang tegengewerkt door de Nederlandse overheid. In 2000, na negen jaar procederen, kreeg Oltmans uiteindelijk een schadevergoeding toegewezen van acht miljoen gulden.