Overige films

Slap her... she’s French (Melanie Mayron, 2002, VS). High school-komedie. De populariteit van Jane McGregor wordt ondermijnd door Franse uitwisselingsstudente. RTL 5, 22.45-0.35u.

Aime ton père (Jacob Berger, 2002, Frankrijk). Gérard Depardieu en diens (onlangs overleden) zoon Guillaume spelen vader en zoon in familiedrama met merkwaardig plot. Verwaarloosde zoon gijzelt beroemde vader om de buitenwereld in de waan te brengen dat die bij een motorongeluk om het leven is gekomen. Arte, 22.50-0.30u.

* Or (Keren Yedaya, 2004, Israël/Frankrijk). Naturalistisch drama over veelbelovende studente (Dana Ivgy), die in Tel Aviv de eindjes aan elkaar probeert te knopen, terwijl haar moeder (Ronit Elkabetz) een punt probeert te zetten achter haar verleden als verslaafde prostituee. Arte, 3.00-4.35u. Duits ondertiteld.