Film van de dag

Date-doctor Hitch (Will smith) helpt de nerdy consultant Albert Brenneman (Kevin James) aan de vrouw in de film Hitch. Hitch For further information please contact the Columbia Tri Star press office.

Hitch. In moderne, maakbare tijden is het niet meer genoeg dat Cupido zijn pijlen afschiet. Date-doctor Hitch (Will Smith) moet er aan te pas komen om Cupido’s favorieten te helpen, zodat de pijlen ook werkelijk doel treffen. Dus leert Hitch de grijze muizen van Manhattan kussen en vleien. Hitch is een datemovie, een al te Amerikaans concept dat de wetten van de romantische komedie graag moralistisch interpreteert. Liefde ligt niet in mensenhanden, wil deze film van debuterend scenarioschrijver Kevin Bisch en regisseur Andy Tennant eigenlijk zeggen, al komt-ie ook niet voor niets. Dat blijkt wel als flierefluiter Hitch zelf op vrijersvoeten moet. Er zijn nou eenmaal geen mathematische wetten voor de juiste hoek van waaruit je iemand moet kussen. Vrouwen zijn niet de voorspelbare factor, maar de onbekende in zijn vergelijking. (Andy Tennant, 2005, VS). RTL 5, 20.30-22.45u.

Dana Linssen

    • Dana Linssen