Blinde kreeft in de diepe zee

Blinde kreeft in de diepe zee Deze blinde kreeft uit het zeldzame geslacht Thaumastochelopsis is een nieuw ontdekte kreeftsoort. De Census of Marine Life, een internationaal programma om de biodiversiteit van de zee in kaart te brengen, ontdekte onlangs tientallen nieuwe soorten zeedieren. Zondag verscheen het vierde rapport van de Census, die tot 2010 loopt. De Census wordt gefinancierd door non-profitorganisaties, bedrijven, overheden en onderzoeksinstituten. Bekijk foto’s van meer bizarre, pas ontdekte zeedieren via nrcnext.nl/links. Foto CoML/ Tin-Yam Chan
Blinde kreeft in de diepe zee Deze blinde kreeft uit het zeldzame geslacht Thaumastochelopsis is een nieuw ontdekte kreeftsoort. De Census of Marine Life, een internationaal programma om de biodiversiteit van de zee in kaart te brengen, ontdekte onlangs tientallen nieuwe soorten zeedieren. Zondag verscheen het vierde rapport van de Census, die tot 2010 loopt. De Census wordt gefinancierd door non-profitorganisaties, bedrijven, overheden en onderzoeksinstituten. Bekijk foto’s van meer bizarre, pas ontdekte zeedieren via nrcnext.nl/links. Foto CoML/ Tin-Yam Chan Tin-Yam Chan;CoML