Ambtenaren Chili eisen meer loon

Ambtenaren Chili eisen meer loon Los Andes, 12 nov. Bussen en vrachtwagens staan in de Noord-Chileense stad Los Andes vast voor de grensovergang Los Libertadores tussen Chili en Argentinië. Duizenden Chileense ambtenaren, waaronder douanepersoneel, staken gisteren en vandaag voor meer loon, ter compensatie van de recordhoge inflatie in het land. Chili heeft bijna 10 procent inflatie, het hoogste niveau in 14 jaar. De belangrijkste ambtenarenvakbond ANEF eist 14,5 procent loonsverhoging. Foto Reuters Buses and trucks line up in the "Los Libertadores" border crossing in Los Andes city, about 78 km (48 miles) northwest of Santiago, November 11, 2008. Thousands of Chilean public sector employees began a two-day strike on Tuesday to demand higher wages to counter the highest inflation in 14 years. REUTERS/Jorge Bustos/Handout (CHILE) QUALITY FROM SOURCE. FOR EDITORIAL USE ONLY. NOT FOR SALE FOR MARKETING OR ADVERTISING CAMPAIGNS.
Ambtenaren Chili eisen meer loon Los Andes, 12 nov. Bussen en vrachtwagens staan in de Noord-Chileense stad Los Andes vast voor de grensovergang Los Libertadores tussen Chili en Argentinië. Duizenden Chileense ambtenaren, waaronder douanepersoneel, staken gisteren en vandaag voor meer loon, ter compensatie van de recordhoge inflatie in het land. Chili heeft bijna 10 procent inflatie, het hoogste niveau in 14 jaar. De belangrijkste ambtenarenvakbond ANEF eist 14,5 procent loonsverhoging. Foto Reuters Buses and trucks line up in the "Los Libertadores" border crossing in Los Andes city, about 78 km (48 miles) northwest of Santiago, November 11, 2008. Thousands of Chilean public sector employees began a two-day strike on Tuesday to demand higher wages to counter the highest inflation in 14 years. REUTERS/Jorge Bustos/Handout (CHILE) QUALITY FROM SOURCE. FOR EDITORIAL USE ONLY. NOT FOR SALE FOR MARKETING OR ADVERTISING CAMPAIGNS. REUTERS