4 opbergen

Geldzak of waszak www.bestthings.n;

Verzamel je was in een geldzak

www.bestthings.nl, zoek op ‘geldzak’, 14,95 euro excl. verzendkosten

Wil jij erbij lopen als een Zware Jongen die net via de achterdeur het geldpakhuis van Oom Dagobert heeft verlaten? Dat kan met de geldzak-wastas. Dat is een grote zak, bedrukt met heel veel kleine gouden dollartekens, die samen één groot dollarteken vormen. Door de hoogte van 76 centimeter (bijna net zo hoog als een gemiddelde wasmachine) kan er behoorlijk veel vuile was in opgeborgen worden. Leuk om mee gezien te worden als je onderweg bent naar de wasserette. Studenten nemen ’m natuurlijk mee naar hun ouders. Je kunt de geldzak ook gebruiken als groot uitgevallen boodschappentas, als weekendtas of als sporttas. Mensen zullen denken dat je net een bank hebt overvallen of dat je al je spaargeld hebt opgenomen in verband met de kredietcrisis. De zak kost je 14,95 euro van datzelfde spaargeld. (DV)

Met bijdragen van Nicole Carlier, Marjolein Marchal, Marije Ravelli en David Vlietstra