3 cabaret

Charlton Heston als Ben Hur uit de gelijknamige film (1959) Foto AP **CORRECTS NAME OF MOVIE TO BEN HUR*** FILE *** Actor Charlton Heston in character for his part in the movie "Ben Hur," filmed in 1958. Heston, who won the 1959 best actor Oscar as the chariot-racing "Ben-Hur" and portrayed Moses, Michelangelo, El Cid and other heroic figures in movie epics of the '50s and '60s, died Saturday April 5, 2008 according to a statement from the actor's family. He was 84. (AP Photo/HO) Associated Press

Ben Hur

Deventer: Schouwburg. Aanvang: 20.00u. Inl: Deventer Schouwburg

Cabaretgroep De Ploeg speelt de film Ben Hur na. Met razende vaart vermengen zij in een spectacle coupé het epos over de tot christen bekeerde jood in Rome met een hedendaags familieverhaal waarin vriendenverraad ook een hoofdrol speelt. In de ingenieus gechoreografeerde regie van Moniek Merkx biedt deze Ben Hur een cavalcade aan komische hoogtepunten. Zoals een als Sinterklaasintocht gespeelde aankomst van een Romeinse heerser met een ‘hoofdjood’ en een Dieuwertje Blok. Tournee t/m 31 januari 2009.