1 kijken

Er zijn nog genoeg oudjes die heel goed weten wat stijl is advancedstyle.blogspot.com

Advanced Style

advancedstyle.blogspot.com

Dat je grijze haren hebt, er rimpels op je wangen rusten en je billen tot achter op je knieën hangen wil nog niet zeggen dat je geen mooie kleding meer kan dragen. Er zijn nog genoeg oudjes die heel goed weten wat stijl is. Dat is wat modeweblog Advanced Style wil bewijzen. Alle aandacht hier gaat uit naar vijftigplussers die de straten verblijden met ensembles die je niet snel zult tegenkomen in het bejaardencentrum bij jou op de hoek. Deze veelal New Yorkse bejaarden hebben in hun leven alle trends zien komen en gaan, en weten dus precies wat werkt en wat niet. Geen comfortabele stretchbroeken die tijdens bingo-uurtjes zo welig tieren, maar grote gekleurde gewaden, enorme designerbrillen en maffe hoedjes. De uitbater van het weblog behandelt deze stijlvolle senioren gelukkig niet op een ironische manier. Toen hij eerder dit jaar naar New York verhuisde viel het hem op hoe goed oudere mensen zich daar kleden, en hij wil nu deze stijl voor gevorderden met de rest van de wereld delen. Om te bewijzen dat mode niet alleen iets voor jonge mensen is, maar ook om ons iets van hun wijsheid te laten opsteken. (MM)