Bush verwelkomt zijn opvolger

Bush verwelkomt zijn opvolger fiASHINGTON. Barack Obama en zijn vrouw Michelle hebben gisteren het Witte Huis bezocht. Voor het eerst sinds de verkiezingen sprak Obama met scheidend president George W. Bush. Ook diens echtgenote Laura was aanwezig. Obama kreeg voor het eerst zijn toekomstige kantoor van binnen te zien: het Oval Office. Bush en Obama voerden daarna privéoverleg; vermoedelijk ging dat vooral over de economische crisis. Foto Reuters ©Lees over de straatvechters die Obama meeneemt naar het Witte Huis op pagina 7 REFILE - CORRECTING SPELLING OF MICHELLE OBAMA U.S. President George W. Bush and First Lady Laura Bush greet U.S. President-elect Barack Obama and Michelle Obama as they arrive at the White House in Washington, DC, November 10, 2008. REUTERS/Joshua Roberts (UNITED STATES) REUTERS