3 dragen

Grauw en griezelig paradijs
Grauw en griezelig paradijs

3D sjaals

www.andbeyond.nl, 85 euro

Het paradijs ziet er wat griezelig uit met de groen-rode uitgelopen afbeeldingen van draken, bloemen en doodskoppen. En met een 3D-bril op wordt het niet veel beter: de kleuren schuiven dan ineen tot een zwart-wit print met diepte. Het paradijs is kortom wat grauw geworden. Deze zijden ‘3D-Paradise Scarf’ is een van de items uit de nieuwe collectie van …andbeyond, het modelabel van Brigitte Hendrix and Jolanda van den Broek. De sjaals zijn ook beschikbaar in de variant ‘Palm’, met een Hawaïaans getinte print. Ze doen op een prettige manier retro aan, net als trouwens de rest van de collectie die onder meer uit jurken, rokken, leggings en T-shirts bestaat. De sjaals worden – in een oplage van honderd stuks – via de site verkocht, en ook bij de winkels Coming Soon in Arnhem en de Code Gallery Store in Amsterdam. Een 3D-brilletje zit er gratis bij. (JvG)