Geef geen tips die we allang kennen

Vol spanning begon ik aan het artikel ”Hoe kom ik van dat huis af?” (nrc.next, 4 november)

Groot was echter mijn teleurstelling. De door u neergeschreven suggesties zijn al zo oud als de weg naar Rome en worden dagelijks toegepast door in ieder geval de hele makelaarsgoegemeente in Nederland. Het buitenland zou hier inderdaad nog wat van kunnen leren, maar in Nederland zijn de huizenaanbieders inmiddels al zo door de wol geverfd, dat ik toch wel een wat origineler lijstje adviezen van u had verwacht.

Jammer, want ik weet zeker dat u liever niet aan zinloze paginavulling doet, maar dat u natuurlijk graag daadwerkelijk iets wilt vertellen. Ik zie uit naar het volgende artikel hieromtrent en hoop dat het een betere inhoud zal hebben.

    • Irene Hahn Oegstgeest