Correcties & aanvullingen

Wientjes

In het artikel Zakenman Wientjes past poldermodel als handschoen (3 november, pagina 2) wordt gesteld dat Elco Brinkman volgens de Erasmus Universiteit de meest invloedrijke bestuurder van het land is. Dat was in 2006. Het afgelopen jaar werd de zogeheten ‘de Volkskrant Top 200 van Invloedrijkste Nederlanders’ aangevoerd door SER-voorzitter Alexander Rinnooy Kan.

Overgewicht

In het artikel Aanpak van overgewicht niet effectief (6 november, pagina 2) staat dat het Ik Kies Bewust gezondheidslabel alleen voor A-merken in supermarkten is. Alle producten, dus ook huismerken, kunnen het gezondheidslabel krijgen en het logo wordt ook gebruikt in de catering.

Debby van Etten

In het artikel Jong en hip Paramaribo is gek op kaas (22 oktober, pagina 3) wordt Debby Abrahams genoemd. Ze heet Debby van Etten.