XXste Eeuw

XXste Eeuw Den Haag Het Gemeentemuseum presenteert voor het eerst in zijn geschiedenis een indrukwekkende opstelling moderne en hedendaagse kunst samen in één tentoonstelling. XXste Eeuw beslaat maar liefst twee verdiepingen. Er zijn grote gebeurtenissen verbeeld als de beurskrach van 1929 en de Russische Revolutie, maar ook kleine, zoals de komst van de stoomtrein naar Walcheren. De expositie toont werk van Mesdag, Toorop, Van Doesburg, Picasso, Constant, Mondriaan, Lewitt, Bacon, Merz, Lüpertz en Baselitz. T/m 1 mrt Stadhouderslaan 41. Di-zo 11-17u

Den Haag

Het Gemeentemuseum presenteert voor het eerst in zijn geschiedenis een indrukwekkende opstelling moderne en hedendaagse kunst samen in één tentoonstelling. XXste Eeuw beslaat maar liefst twee verdiepingen. Er zijn grote gebeurtenissen verbeeld als de beurskrach van 1929 en de Russische Revolutie, maar ook kleine, zoals de komst van de stoomtrein naar Walcheren. De expositie toont werk van Mesdag, Toorop, Van Doesburg, Picasso, Constant, Mondriaan, Lewitt, Bacon, Merz, Lüpertz en Baselitz.

T/m 1 mrt Stadhouderslaan 41. Di-zo 11-17u