Wat zij doet is gewoon legaal

Wat zij doet is gewoon legaal Nevers. In delen van Frankrijk is een gebrek aan drinkwater ontstaan na hevige regenval vorige week. De rivier de Loire kon de regen niet aan en trad buiten zijn oevers. Ruim 70.000 mensen in het gebied rondom de stad Nevers in het midden van Frankrijk konden niet beschikken over drinkwater. Ook zijn 90 inwoners uit dorpjes langs de Loire geëvacueerd. De bewoners krijgen gratis drinkwater toegezonden in containers en flessen of kunnen lege flessen vullen met water uit een tankauto. Foto Jeff Pachoud/AFP Foto Jeff Pachoud/AFP A woman provides with drinking water at a water-supplying tank, on November 6, 2008 in Nevers, central France, as the city and neighbouring areas are suffering from water shortage after heavy rains made the Loire river overflown last week. AFP PHOTO / JEFF PACHOUD AFP

In delen van Frankrijk is een gebrek aan drinkwater ontstaan na hevige regenval vorige week. De rivier de Loire kon de regen niet aan en trad buiten zijn oevers. Ruim 70.000 mensen in het gebied rondom de stad Nevers in het midden van Frankrijk konden niet beschikken over drinkwater. Ook zijn 90 inwoners uit dorpjes langs de Loire geëvacueerd.

De bewoners krijgen gratis drinkwater toegezonden in containers en flessen of kunnen lege flessen vullen met water uit een tankauto.