November Music in Den Bosch

Theo LOEVENDIE (1930),componist,composer. foto VINCENT MENTZEL/NRCH==F/C==Amsterdam, 2 oktober 2007 November Music in Den Bosch 's Hertogenbosch Het internationale festival voor actuele muziek November Music brengt op diverse locaties een omvangrijk en gevarieerd programma met veel premières en eigen producties en muziek van oa Wouter Snoei, Esther Venrooy, Marijn Simons en saxofonist Jon Butcher. Verder: One Minute More van pianist Guy Livingston met muziek van 60 componisten en 60 films van 60 seconden elk. Ook klinkt NYConcerto van Richard Rijnvos, ‘ de beste compositie van 2007’. November Music: 12 t/m 16 nov Den Bosch. Inl en res: www.novembermusic.net Mentzel, Vincent

's Hertogenbosch

Het internationale festival voor actuele muziek November Music brengt op diverse locaties een omvangrijk en gevarieerd programma met veel premières en eigen producties en muziek van oa Wouter Snoei, Esther Venrooy, Marijn Simons en saxofonist Jon Butcher. Verder: One Minute More van pianist Guy Livingston met muziek van 60 componisten en 60 films van 60 seconden elk. Ook klinkt NYConcerto van Richard Rijnvos, ‘ de beste compositie van 2007’.

November Music: 12 t/m 16 nov Den Bosch. Inl en res: www.novembermusic.net