Michael Berkhemer

Michael Berkhemer Amersfoort In het Mondriaanhuis in Amersfoort is t/m 1 maart een overzichtstentoonstelling te zien van het werk van Michael Berkhemer met schilderijen, wandsculpturen en werken op papier. Berkhemer (1948) heeft een indrukwekkend, veelzijdig oeuvre opgebouwd. Zijn werk heeft raakvlakken met de Nederlandse abstracte kunst, zoals van Piet Mondriaan – en met het werk van internationale kunstenaars als Mark Rothko, Ellsworth Kelly en Brice Marden. Kortegracht 11. Amersfoort. Di-vr 10-17u, za-zo 13-17u. Inl 033 462 01 80 & www.mondriaanhuis.nl
Michael Berkhemer Amersfoort In het Mondriaanhuis in Amersfoort is t/m 1 maart een overzichtstentoonstelling te zien van het werk van Michael Berkhemer met schilderijen, wandsculpturen en werken op papier. Berkhemer (1948) heeft een indrukwekkend, veelzijdig oeuvre opgebouwd. Zijn werk heeft raakvlakken met de Nederlandse abstracte kunst, zoals van Piet Mondriaan – en met het werk van internationale kunstenaars als Mark Rothko, Ellsworth Kelly en Brice Marden. Kortegracht 11. Amersfoort. Di-vr 10-17u, za-zo 13-17u. Inl 033 462 01 80 & www.mondriaanhuis.nl

Amersfoort

In het Mondriaanhuis in Amersfoort is t/m 1 maart een overzichtstentoonstelling te zien van het werk van Michael Berkhemer met schilderijen, wandsculpturen en werken op papier. Berkhemer (1948) heeft een indrukwekkend, veelzijdig oeuvre opgebouwd. Zijn werk heeft raakvlakken met de Nederlandse abstracte kunst, zoals van Piet Mondriaan – en met het werk van internationale kunstenaars als Mark Rothko, Ellsworth Kelly en Brice Marden.

Kortegracht 11. Amersfoort. Di-vr 10-17u, za-zo 13-17u. Inl 033 462 01 80 & www.mondriaanhuis.nl