India Festival

India Festival Amsterdam Het Concertgebouw organiseert van 12 t/m 30 november met andere Amsterdamse cultuurinstellingen een festival dat is gewijd aan India. Het festival wordt geopend door prinses Máxima (wo 12 nov 19u45) tijdens een manifestatie op het Museumplein. Het festival biedt tientallen evenementen op het gebied van muziek, dans, mode, film, fotografie, theater, beeldende kunst, architectuur, multimedia en debat. Thema is ‘Blended Cultures’, verwijzend naar de verscheidenheid aan culturen die in India met elkaar samenleven. Inl www.indiafestival.nl

Amsterdam

Het Concertgebouw organiseert van 12 t/m 30 november met andere Amsterdamse cultuurinstellingen een festival dat is gewijd aan India. Het festival wordt geopend door prinses Máxima (wo 12 nov 19u45) tijdens een manifestatie op het Museumplein. Het festival biedt tientallen evenementen op het gebied van muziek, dans, mode, film, fotografie, theater, beeldende kunst, architectuur, multimedia en debat. Thema is ‘Blended Cultures’, verwijzend naar de verscheidenheid aan culturen die in India met elkaar samenleven.

Inl www.indiafestival.nl