Ian Wallace

Ian Wallace Rotterdam Ian Wallaces carrière begint midden jaren zestig wanneer hij naast zijn kunstenaarschap docent wordt aan de Universiteit van British Columbia. Parallel aan zijn docentschap ontstaat een eigenzinnige kunstpraktijk waarin hij, gebruikmakend van avant-garde strategieën, de eigentijdse condities van de kunstproductie analyseert. Door monochrome schilderkunst en documentaire fotografie samen te voegen, ontwikkelde Wallace sinds de jaren ’70 een eigen beeldtaal. In Witte de With een overzicht. T/m 8 febr. Witte de Withstraat 50. Di- zo 11-18u. Inl www.wdw.nl Xxxx Xxxxxx Wallace, Ian

Rotterdam

Ian Wallaces carrière begint midden jaren zestig wanneer hij naast zijn kunstenaarschap docent wordt aan de Universiteit van British Columbia. Parallel aan zijn docentschap ontstaat een eigenzinnige kunstpraktijk waarin hij, gebruikmakend van avant-garde strategieën, de eigentijdse condities van de kunstproductie analyseert. Door monochrome schilderkunst en documentaire fotografie samen te voegen, ontwikkelde Wallace sinds de jaren ’70 een eigen beeldtaal. In Witte de With een overzicht.

T/m 8 febr. Witte de Withstraat 50. Di- zo 11-18u. Inl www.wdw.nl