Halte Holland

Halte Holland Rotterdam Kinderen uit meer dan tien asielzoekerscentra in Nederland hebben met kunstenaars gewerkt aan een project dat ‘reizen en bewaren’ heet. De kinderen verzamelden beelden van het onderweg zijn. Flarden van herinneringen en dromen voor de toekomst in de vorm van tekeningen, foto’s, filmpjes en teksten. Het is allemaal te zien op de expositie Halte Holland in Villa Zebra. Bezoekers kunnen ook zelf aan de slag met hun eigen herinneringen door ze te beschrijven of tekenen. Van 9 nov t/m 7 dec in Villa Zebra, Stieltjesstraat 21. Di-zo van 11-17u. Inl www.villazebra.nl
Halte Holland Rotterdam Kinderen uit meer dan tien asielzoekerscentra in Nederland hebben met kunstenaars gewerkt aan een project dat ‘reizen en bewaren’ heet. De kinderen verzamelden beelden van het onderweg zijn. Flarden van herinneringen en dromen voor de toekomst in de vorm van tekeningen, foto’s, filmpjes en teksten. Het is allemaal te zien op de expositie Halte Holland in Villa Zebra. Bezoekers kunnen ook zelf aan de slag met hun eigen herinneringen door ze te beschrijven of tekenen. Van 9 nov t/m 7 dec in Villa Zebra, Stieltjesstraat 21. Di-zo van 11-17u. Inl www.villazebra.nl

Rotterdam

Kinderen uit meer dan tien asielzoekerscentra in Nederland hebben met kunstenaars gewerkt aan een project dat ‘reizen en bewaren’ heet. De kinderen verzamelden beelden van het onderweg zijn. Flarden van herinneringen en dromen voor de toekomst in de vorm van tekeningen, foto’s, filmpjes en teksten. Het is allemaal te zien op de expositie Halte Holland in Villa Zebra. Bezoekers kunnen ook zelf aan de slag met hun eigen herinneringen door ze te beschrijven of tekenen.

Van 9 nov t/m 7 dec in Villa Zebra, Stieltjesstraat 21. Di-zo van 11-17u. Inl www.villazebra.nl