Groot-Brittannië

Groot-Brittannië BUITENLAND Londen Net nu de kunstwereld van voormalig trendy oost-Londen naar het westen van de stad verhuist, opent een nieuwe galerie op Hoxton square. Er is een expositie van de gerespecteerde Mexicaanse kunstenaar Carlos Amorales, die zich bezighoudt met het individuele moderne stadsleven. Zijn gedachten zijn omgezet in poëtische installaties en hij droomt dat hij de weg verliest. Een van boven geziene stad blijkt als een spinnenweb gebouwd te zijn, een metafoor voor gevangenschap. T/m 15 nov. Subconscious City, di t/m za 10-18u, Yvon Lambert, Hox ton Square, 0044207 729 2687.
Groot-Brittannië BUITENLAND Londen Net nu de kunstwereld van voormalig trendy oost-Londen naar het westen van de stad verhuist, opent een nieuwe galerie op Hoxton square. Er is een expositie van de gerespecteerde Mexicaanse kunstenaar Carlos Amorales, die zich bezighoudt met het individuele moderne stadsleven. Zijn gedachten zijn omgezet in poëtische installaties en hij droomt dat hij de weg verliest. Een van boven geziene stad blijkt als een spinnenweb gebouwd te zijn, een metafoor voor gevangenschap. T/m 15 nov. Subconscious City, di t/m za 10-18u, Yvon Lambert, Hox ton Square, 0044207 729 2687.

Londen

Net nu de kunstwereld van voormalig trendy oost-Londen naar het westen van de stad verhuist, opent een nieuwe galerie op Hoxton square. Er is een expositie van de gerespecteerde Mexicaanse kunstenaar Carlos Amorales, die zich bezighoudt met het individuele moderne stadsleven. Zijn gedachten zijn omgezet in poëtische installaties en hij droomt dat hij de weg verliest. Een van boven geziene stad blijkt als een spinnenweb gebouwd te zijn, een metafoor voor gevangenschap.

T/m 15 nov. Subconscious City, di t/m za 10-18u, Yvon Lambert, Hox ton Square, 0044207 729 2687.