Glow kunstfestival

Glow kunstfestival Eindhoven Van 7 t/m 16 november zijn via een kunstroute tientallen werken te bekijken en te beleven, die zijn ontwikkeld door kunstenaars en designers met gebruik van nieuwe technologieën zoals computers, sensoren, en animatie. GLOW levert een fascinerend schouwspel op van toegepaste lichtkunst en design op stadsiconen en unieke locaties – ook via interactie met bezoekers. De route loopt via centrum Eindhoven naar Strijp via de as Stationsweg, 18 Septemberplein en Mathildelaan. Er rijden gratis bussen tussen het begin- en eindpunt. Gratis toegang. Inl www.wei.nu GLOW Forum of Light in Art and Architecture Nov.09 - Nov.18 Eindhoven. Miguel Chevalier/Smalle haven

Eindhoven

Van 7 t/m 16 november zijn via een kunstroute tientallen werken te bekijken en te beleven, die zijn ontwikkeld door kunstenaars en designers met gebruik van nieuwe technologieën zoals computers, sensoren, en animatie. GLOW levert een fascinerend schouwspel op van toegepaste lichtkunst en design op stadsiconen en unieke locaties – ook via interactie met bezoekers. De route loopt via centrum Eindhoven naar Strijp via de as Stationsweg, 18 Septemberplein en Mathildelaan. Er rijden gratis bussen tussen het begin- en eindpunt. Gratis toegang. Inl www.wei.nu