Fobiac

Fobiac tv andere aanraders Fobiac Veronica, 22.25-23.20u. Nieuw populair wetenschappelijk programma over angsten. Elke aflevering behandelt een andere vorm, zoals angst voor spinnen, voor vuur en natuurlijk voor de dood. Lange Frans, Suzanne de Jong en Lauren Verster confronteren zichzelf op diverse locaties wereldwijd. Afl. 1: Angst voor water. Fobiac Veronica, 22.25-23.20u. A diver performs during diving training in the National Aquatics Center at the Beijing 2008 Olympics in Bejing, Saturday, Aug. 9, 2008.(AP Photo/Anja Niedringhaus)
Fobiac tv andere aanraders Fobiac Veronica, 22.25-23.20u. Nieuw populair wetenschappelijk programma over angsten. Elke aflevering behandelt een andere vorm, zoals angst voor spinnen, voor vuur en natuurlijk voor de dood. Lange Frans, Suzanne de Jong en Lauren Verster confronteren zichzelf op diverse locaties wereldwijd. Afl. 1: Angst voor water. Fobiac Veronica, 22.25-23.20u. A diver performs during diving training in the National Aquatics Center at the Beijing 2008 Olympics in Bejing, Saturday, Aug. 9, 2008.(AP Photo/Anja Niedringhaus)

FobiacVeronica, 22.25-23.20u.

Nieuw populair wetenschappelijk programma over angsten. Elke aflevering behandelt een andere vorm, zoals angst voor spinnen, voor vuur en natuurlijk voor de dood. Lange Frans, Suzanne de Jong en Lauren Verster confronteren zichzelf op diverse locaties wereldwijd. Afl. 1: Angst voor water.