Elbow

Nederland, Biddinghuizen, 17-08-08 Lowlands, Elbow Foto: Isabel Nabuurs Elbow Groningen In een rechtvaardiger leven zou de band Elbow uit Manchester even groot zijn als Radiohead, schreef recensent Jan Vollaard afgelopen zomer, na afloop van een ‘verheffend mooi concert’ van de groep in het Amsterdamse Paradiso. Elbow speelt melancholieke en melodieuse, trage en soms een beetje bombastische muziek die uitstekend bij de herfst blijkt te passen. Het concert in Utrecht is uitverkocht, maar er zijn nog kaarten voor Groningen, Rotterdam en Eindhoven. 13 nov. 20u, Oosterpoort, Groningen. Res. 050-3680368. Inl www.myspace.com/elbow Nabuurs, Isabel

Groningen

In een rechtvaardiger leven zou de band Elbow uit Manchester even groot zijn als Radiohead, schreef recensent Jan Vollaard afgelopen zomer, na afloop van een ‘verheffend mooi concert’ van de groep in het Amsterdamse Paradiso. Elbow speelt melancholieke en melodieuse, trage en soms een beetje bombastische muziek die uitstekend bij de herfst blijkt te passen. Het concert in Utrecht is uitverkocht, maar er zijn nog kaarten voor Groningen, Rotterdam en Eindhoven.

13 nov. 20u, Oosterpoort, Groningen. Res. 050-3680368. Inl www.myspace.com/elbow