Dit is geen lawaaibal

Sony Eriscsso MBS-900 De MBS-900 is Sony Ericssons nieuwe draadloze speaker, heeft geen accu en is alleen bedoeld voor thuisgebruik
Sony Eriscsso MBS-900 De MBS-900 is Sony Ericssons nieuwe draadloze speaker, heeft geen accu en is alleen bedoeld voor thuisgebruik

Het Hebben-team was een beetje voorbarig toen vorig jaar de draadloze luidspreker van Sony Ericsson op de markt kwam en het deze MBS-100 als een ‘lawaaibal’ omschreef. Dat leverde teleurgestelde reacties op van mensen die graag de wereld op de hoogte brengen van de liedjes die er op hun mobiele telefoon staan.

De MBS-900 is Sony Ericssons nieuwe draadloze speaker, heeft geen accu en is alleen bedoeld voor thuisgebruik. Dit Wireless Home Audio System kan via bluetooth draadloos liedjes afspelen van je gsm. Daarnaast zit er een ingebouwde fm-radio en een 3,5 mm plug om er een iPod op aan te sluiten. De MBS-900 is strak, wit en stijlvol vormgegeven. Ziet er een stuk beter uit dan de MBS-100, die wel iets weg had van een gefiguurzaagde meteoriet uit een goedkope SF-film. En het is geen – ik herhaal geen – lawaaibal.

Marc Hijink

Reacties lezen? Zoek op ‘Lawaaibal’ op nrc.nl/hebben

    • Marc Hijink