De Vuurdoop

De Vuurdoop KINDEREN Utrecht Een Culturele Zondag op 9 november speciaal voor kinderen met theater, poëzie, workshops, muziek, beeldende kunst, dans, film en nog veel meer. In 34 culturele instellingen worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd. En: kinderen jonger dan 12 jaar mogen (bijna) overal gratis naar binnen. Een greep uit het programma: theater met echte insecten, een levende gedichtenmachine, workshop reuzen maken of je eigen supersterrenvilla ontwerpen in Architectuurcentrum Aorta (12u30-14u en 15-16u30). Inl www.culturelezondagen.nl
De Vuurdoop KINDEREN Utrecht Een Culturele Zondag op 9 november speciaal voor kinderen met theater, poëzie, workshops, muziek, beeldende kunst, dans, film en nog veel meer. In 34 culturele instellingen worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd. En: kinderen jonger dan 12 jaar mogen (bijna) overal gratis naar binnen. Een greep uit het programma: theater met echte insecten, een levende gedichtenmachine, workshop reuzen maken of je eigen supersterrenvilla ontwerpen in Architectuurcentrum Aorta (12u30-14u en 15-16u30). Inl www.culturelezondagen.nl

Utrecht

Een Culturele Zondag op 9 november speciaal voor kinderen met theater, poëzie, workshops, muziek, beeldende kunst, dans, film en nog veel meer. In 34 culturele instellingen worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd.

En: kinderen jonger dan 12 jaar mogen (bijna) overal gratis naar binnen. Een greep uit het programma: theater met echte insecten, een levende gedichtenmachine, workshop reuzen maken of je eigen supersterrenvilla ontwerpen in Architectuurcentrum Aorta (12u30-14u en 15-16u30).

Inl www.culturelezondagen.nl