De Ploeg doet Ben Hur

De Ploeg doet Ben Hur Tournee Tournee Cabaretgroep De Ploeg speelt de film Ben Hur na. Met razende vaart vermengen zij in een spectacle coupé het epos over de tot christen bekeerde jood in Rome met een hedendaags familieverhaal waarin vriendenverraad ook een hoofdrol speelt. In de ingenieus gechoreografeerde regie van Moniek Merkx biedt deze Ben Hur een cavalcade aan komische hoogtepunten. Zoals een als Sinterklaasintocht gespeelde aankomst van een Romeinse heerser met een ‘hoofdjood’ en een Dieuwertje Blok. Tournee t/m 31 jan. Inl 020-4211221 en www.bostheaterproducties. nl. ****

Tournee

Tournee Cabaretgroep De Ploeg speelt de film Ben Hur na. Met razende vaart vermengen zij in een spectacle coupé het epos over de tot christen bekeerde jood in Rome met een hedendaags familieverhaal waarin vriendenverraad ook een hoofdrol speelt. In de ingenieus gechoreografeerde regie van Moniek Merkx biedt deze Ben Hur een cavalcade aan komische hoogtepunten. Zoals een als Sinterklaasintocht gespeelde aankomst van een Romeinse heerser met een ‘hoofdjood’ en een Dieuwertje Blok. Tournee t/m 31 jan. Inl 020-4211221 en www.bostheaterproducties. nl. ****