tv nieuws en documentaires

Download: The true story of the internet Discovery Channel, 21.00-22.00u. Documentairereeks over het internet. In deze aflevering staat de zoektechnologie en geschiedenis van Google centraal. Studenten Larry Page en Sergey Brin lanceerden de zoekmachine in 1998 om te concurreren met Yahoo!, Altavista en Infoseek. Nu googelt iedereen.

Download: The true story of the internetDiscovery Channel, 21.00-22.00u.

Documentairereeks over het internet. In deze aflevering staat de zoektechnologie en geschiedenis van Google centraal. Studenten Larry Page en Sergey Brin lanceerden de zoekmachine in 1998 om te concurreren met Yahoo!, Altavista en Infoseek. Nu googelt iedereen.

Andere Tijden: Eervolle aftocht - Lessen uit VietnamNed. 2, 21.25-22.00u.

In het licht van een eventuele terugtocht uit Irak besteedt Andere Tijden aandacht aan de smadelijke en voor Amerika erg pijnlijke aftocht uit Vietnam. Nadat de Amerikanen daar vertrokken viel Noord-Vietnam het land binnen en ontstond een enorme chaos.