tv film

Cabin fever (Eli Roth, 2002) Veronica, 22.35-0.10u. Plezierige horrorfilm zoekt met satanisch genoegen alle stereotypen van het genre op en is een hommage aan horrorklassieker The Evil Dead. Vijf tieners brengen een paar dagen door in een geïsoleerd hutje waar een onbekend virus huist, dat mensen opvreet.

The Frighteners(Peter Jackson, 1996)Veronica, 20.30-22.35u.

In deze inventieve horrorkomedie van cultregisseur Jackson speelt Michael J. Fox een helderziende detective die mensen oplicht door ze bang te maken. Als hij zelf verdacht wordt van een aantal moorden, moet hij zijn gave inzetten om de echte dader te vinden.

Cabin fever(Eli Roth, 2002)Veronica, 22.35-0.10u.

Plezierige horrorfilm zoekt met satanisch genoegen alle stereotypen van het genre op en is een hommage aan horrorklassieker The Evil Dead. Vijf tieners brengen een paar dagen door in een geïsoleerd hutje waar een onbekend virus huist, dat mensen opvreet.